Irodánk története

1994 júliusától dr. Papp Sándor szolnoki ügyvéd mellett kezdtem meg ügyvédjelölti munkámat, majd a kötelező gyakorlati idő és az eredményes szakvizsgák letételét követően 1997. április 1. napjától egyéni ügyvédként működtetem az ügyvédi irodámat. Hosszú éveken keresztül dr. Papp Sándor, dr. Miskolczi Tamás és dr. Szűcs László ügyvédekkel egy irodában dolgoztam, ahol dr. Márton Attila, dr. Lukács Regina, dr. Belukács Ferenc, dr. Tanács Krisztina ügyvédjelölteket vezettük be a szakma rejtelmeibe.

2008 nyarán önálló irodában folytattam ügyvédi tevékenységemet. Az egyre bővülő ügyfélkör miatti feladatok lehető legjobb ellátása érdekében irodai asszisztens, majd alkalmazott ügyvéd, végül ügyvédjelölt felvételére is sor került. Így ma már az egyéni ügyvédi tevékenységemet további 4 fővel együtt végzem.

Irodám a Szolnoki Járásbíróság, Szolnoki Törvényszék, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség és a Szolnoki Járási és Nyomozó Ügyészség közvetlen közelében található.

A 2015 őszén elkészült új irodában az ügyfelek maximális kiszolgálása érdekében három irodahelyiség található, s az ügyfelek számára ingyenes internetes kapcsolatot is tudok biztosítani.